Malaysian & Singapore online shopping |马来西亚购物网站及网上购物
Language :      Currency :     
Testimonial
  1. Please click here to post a testimonial
  2. Only members who Bought from us are allowed to post a testimonial
  3. If you have any enquiry on products, delivery or goods return, kindly email to our customer service : sales@aishop.com.my
  4. Unrelated post will be deleted by our webmaster. Thanks for your co-operation
ms lin
2017-05-05 09:04:24
very satisfied
very simple yet elegant top. sure will repeat purchase again

dyla khanna
2017-04-20 03:44:13
Very Satisfied!
material yang sangat selesa untuk wanita plus size macam saya. sangat berpuas hati! saya akan jadi pelanggan tetap kat sini!

Just awesome
2017-03-22 16:44:54
just awesome
i am seriously glad i found this online shop as it has been a blessing! ordering clothes had been very easy and i just love the quality of these clothes too. amazing quality clothes with equally awesome prices to boot! simply love this shop and i will continue to purchase clothes from here whenever i could.

AKMAL KHAIRANI
2017-02-15 08:27:02
IN LOVE WITH MIS CLAIRE COLLECTION
Sejak saya mula membeli product Mis Claire untuk kali pertama pada Nov 2016 sehingga kini sy sudah menjadi pembeli tegar sebarang hot collection dari Mis Clare.. realy in love with it ..even my husband pun selalu puji ..kwn2 office pun cakap saya dah pandai bergaya... Being chubby atau gemuk tak bermakna anda tidak boleh kelihatan awesome n menawan.. but with Mis Claire semuanya posibble... tq Mis Claire .. tq so much.

  
Ruth Segaran
2017-02-03 05:44:24
I love your materials
Ms. Claire, after such a long search i found your website and elated that i can finally purchase online clothes for my size. I am truly happy that i have decided to purchase from you. Your material is simply wonderful and very much comfortable and also your immediate delivery. I have received the material in good conditions. Thank you so much and looking forward for more choices. I would definitely will share among by friends. Thanks once again

Nora Sharani
2017-01-04 02:45:34
Jatuh Cinta Pandang Pertama
Pertama kali saya beli di Mis Claire, saya sudah jatuh cinta! Sangat selesa dan saya akan menjadi pelanggan tetap anda.

  
reen
2016-12-09 00:20:56
excellent
1. the services was tip top 2. the catalog was user friendly. easy to search 3. the material n choice of sizes was soooo good i love to shop wit misclaire....

Que
2016-10-19 04:05:08
SHOPPING ONLINE DEKAT MISCLAIRE MEMANG BEST
Design semua cantik2 dari baju ke seluar , warna cantik, tapi yang paling best Misclaire punya servis paling terbaikkkk 10 bintang...

cik awer
2016-07-12 03:29:56
Sangat selesa dan cantik
Its my first time beli baju online. Baju 1 piece ni cantik. puas hati tapi kain singkat sikit sebab tinggi saya164 cm. Next time, mintak tolong provide baju untuk kita yang tinggi sikit ni yer. Tq tq for this nice outfit. Selamat Hari raya for Mis claire team. Keep up the good work. Have a good day.

  
Farah
2016-05-21 08:19:15
Love your products Mis Claire!!!
Beautiful and so comfy. Fits me perfectly. Matched with black Alice Cinderella and it looks gorgeous!!! Please bring in more new designs. Thanks Mis Claire!!!

Page : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , ........ 39